Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kampanyası

Samsung Galaxy S8 Akıllı Telefon Ekran GörünümüSamsung Galaxy S8 Akıllı TelefonSamsung Galaxy S8 Akıllı Telefon Arka Tarafı

2017'nin en iyi telefonu Gene Samsung'tan geldi. 
Samsung'un yeni efsanesi Samsung Galaxy S8 ve S8+ İle Tanışın

Samsung Galaxy S8'i en uygun fiyata satın almak için kampanya fırsatlarını sakın kaçırmayın. S7 ailesinin hataları üzerinde titiz bir çalışma yapan firma, incelediği milyonlarca telefon ve bataryadan çıkardığı sonuçları değerlendirdi ve üretimde yeni bir anlayışa gitti. Sıfır hata! Samsung firmasının en iyi telefonu S8 hem ön hem de arkadan mükemmel bir şekilde gelen kavisli tasarımı, ince metal çerçevesi ve pürüzsüz hatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekecek. Gerek devrimsel tasarımı gerekse üstün donanım özellikleriyle bu yılın en iyi akıllı telefonu olmaya aday.

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kampanyalı Fiyatı

S8'in size bazı sürprizleri var! Bu telefonda artık alıştığınız Home tuşu yok. yok mu dedik aslında var ama hemen görünmüyor.  Home tuşunun yerinde sanal 3D basınca duyarlı bir buton konmuş Diğer iki tarafında gene Samsun'un sanal yönlendirme butonları bulunuyor. Butonlar sadece ihtiyacınız olduğunda görünür. Peki ama parmak izi okuyucum nerede? O da telefonun arka kısmında kameranın hemen yanında. Telefonun tuttuğunuz gibi işaret parmağınız direkt olarak oraya denk geliyor. Mükemmel tasarım dedik. gerçekten de doğru. kusursu eğri ekranları size daha dar bir alanda daha geniş bir görüntü hizmeti sunuyor. Telefonu tutmak ve tek elle yönetmek çok daha kolay.

Merak Edenler için İşte Galaxy S8'in Teknik Özellikleri


  • 4GB Ram
  • 64GB dahiili hafıza,
  • 256GB microSD kart Desteği
  • Android 7 işletim sistemi, 
  • Exynos 8895 8 çekirdekli işlemci. 
  • Mali-G71 MP20 GPU
  • Dual pikselli 12MP kamera ile 4K video çekim imkanı.
  • 8mp Ön kamera 
  • 1440x2560 piksel çözünürlüklü Corning Gorilla Glass 5 Super AMOLED Ekran
S8'in marifetleri bunlarla da sınırlı değil inanın. Aldığınız zaman aslında gerçekten akıllı bir teelefon olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Samsung Galaxy S8 ve S8+ için tüm önde gelen firmalar geri sayımda. Tüm büyük e-ticaret siteleri ön siparişler kapmak için birbirleri ile yarışıyor; kampanyalar düzenliyorlar. Aslında S8'in kampanyalı fiyatı bile oldukça pahalı.

Galaxy S8'in şu anki fiyatı 3999 TL
Galaxy S8 Plus'ın şu anki fiyatı 4499 TL

Hal böyleyken S8'in tek seferde satın almak da zorlaşıyor. Eğer ille de Samsung Galaxy S8 satın alacağım diyorsanız taksitle alışveriş yapan siteleri araştırmalısınız. Açıkçası şun piyasada herkes EVKUR'un Galaxy S8'i ve S8 Plus'ı piyasaya sürmesini bekliyor. S8 EVKUR'da satılacak mı? Kaç para olacak? Kampanyalı fiyatı ne olacak bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz


Yorumlar