Çeyiz Setinde Neler Olur?

Bir çeyiz setinde neler olacağı setin türüne göre değişir. Eğer bu set beyaz eşyalar ile ilgili ise haliyle; buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz, dayanıklı tüketim mallarının toplamı ya da üçlü, dörtlü, beşli vs. kombinasyonlarından oluşuyor. 

Çeyiz Seti İçeriği Nasıl Olmalı

Eğer tekstil ürünlerinden bir set yapılacaksa bu sette; yorganlar, battaniyeler, pike takımları, nevresimler, yatak örtüleri, banyo takımları, havlular, bornozlar ve dantel ürünleri, bir araya getirilerek çeyiz setleri oluşturulur. Hatta el yapımı çeyizliklerden hoşlananlar için; el işi çeyiz örnekleri ve dantel el işi örnekleri, el işi dantel örgü modellerinden kurulu bir örgü dantel dünyası bile oluşturulabilir oluşturulabilir. Konsept olarak gelinliğe atfen sırf beyaz renkli çeyiz ürünlerden seçilerek güzel bir moda paketi oluşturulabilir. Güzel bir düğün sepeti yapılabilir.

Mutfak ürünleri için çelik tencere setleri, çelik çaydanlık setleri, bardak setleri, çay setleri, çatal bıçak takımları, yemek takımları, tuzluklar, dekoratif porselenler ve kahvaltı takımlarından güzel paketler oluşturulabilir. 

Ayrıca mutfak robotları, blenderler, çay kahve makineleri, mikserler, rondolar, tost makineleri, ekmek kızartma makineleri, elektrikli süpürgeler, ütüler, saç kurutma makineleri, epilatörler ve tıraş makineleri gibi küçük ev aletlerinden de güzel paketler hazırlanabilir.

Televizyon, bilgisayar, müzik seti/sound bar, gibi elektronik aletler ile oturma odası, koltuk takımı, televizyon sehpası, yatak odası takımı gibi mobilya ürünlerinden çeşitli kombinasyonlar yaparak güzel bir çeyiz odası hazırlanabilir.

Tüm bunlardan hesaplı paketler oluşturarak dükkanınızı yeni evlenenler için adeta bir çeyiz sarayı haline getirebilirsiniz. Kolayca anlayabilecekleri ve ulaşabilecekleri çeyiz listesi ve fiyatları konulu bir broşür hazırlayarak çeyiz alma konusunda müşterilerinize yol gösterebilirsiniz. Çeyiz dükkanları genelde bu şekilde hazırlanırlar. Sadece en ünlü çeyiz markaları değil; kendi hazırladıkları paketleri de sunarlar. Aslında en iyi çeyiz seti markası dediğimiz de eğer çelik tencere setleri gibi tek üreticiden çıkan ürünler değillerse, kaliteli markaların bir araya gelip hatırı sayılır bir indirim uygulanmasından ibarettir.

Yorumlar