Çeyiz Paketi Kampanyaları


Evlilik yoluna giren her gelin ve damat adayını tatlı bir telaş alır. Başını sokacak bir ev bulmak onun içini doldurmak, eksikleri tamamlamak yorucu işlerdir. Hele bir de nikah tarihi yaklaşmışsa evlilik alışverişi telaşı iki katına çıkar.

Evliliğe giden yolun tatlı telaşları...




İnternete girilir çeyiz satış siteleri gezilir. Özellikle gelin adayı genç kızlar çeyiz satış sitelerinin altını üstüne getirirler. En uygun fiyata yemek takımı, çatal bıçak takımı, çay takımları bardaklar çanaklar bu liste ne kadar da uzun böyle!!.


Hangi yemek takımı kampanyaya girmiş, hesaplı bir tencere çeyiz seti kaça gelir gibi sorular kurcalar kafalarını. SCHAFER mi alsam Falez mi alsam?, Düdüklü tencerem ne marka olmalı? Kampanyalı bir yemek takımı var mı? vs. vs. Bu sorular silsilesi uzar gider.

Birden çeyizlik yatak örtüleri modelleri fiyatlarını araştırırken, çeyizlik nevresim takımı modelleri ya da küçük ev aletlerinden çeyiz seti aramaları yaparken bulursunuz kendinizi.

Yeni evlenen çiftler için çeyiz alışverişini ucuza getirmenin en kolay yolu evlilik kampanyalarından faydalanmaktır. Çeyiz siteleri her dönemde genç çiftler için ödemesi kolay hazır çeyiz paketleri oluşturmaktadırlar.

Çeyiz Seti Paketi

Evlilik alışverişini hazır paketler üzerinden yapmak daha kolay!


Hatta fiyat avantajlı paketler bile olabiliyor çoğu kez. İçinde tencere takımlarından çamaşır bulaşık makinelerine kadar pek çok ürünü barındıran setler peşin fiyatına alırken karlı olsa da bunu taksite bağladığınızda durum değişiyor. Çeyiz paketi kampanyaları bazen tuzluya gelebiliyor.

Taksitle çeyiz alışverişi yaparken özellikle taksit fiyatlarının düşük olması yeni bir hayata başlayacak çiftin ilk yıllarında yaşayacakları maddi sıkıntıları biraz hafifletir. Bu sebepten taksitle almak mantıklı bir seçim olacaktır.

Kredi Kartınız Yoksa Senetle de Alışveriş Yapabilirsiniz

Tamam, tüm çeyizi taksitle alalım ama ya benim kredi kartım yoksa?


Bankadan kredi alamayana kız verilmez diye bir kanun yok memlekette çok şükür. Yoksa tüm bekar erkekler findex.com'a gebe kalırdı. :)

En iyi kampanya nerede
İyi de o kadar eşyayı senetle bana kim verecek?

Bunun da yolu artık her yerde açılan ve ev eşyaları satan AVM'lerden geçiyor. Tabii bunların hepsi size senetle o kadar mal verebilecek güçte olmayabilir. Aynı zamanda satın aldığınız ürünler ile ilgili bir şikayetiniz olduğunda sorununuzla ilgilenebilecek bir altyapıları da olmayabilirler.

Çeyiz alışverişini AVM'lerden yapacaksanız bu hususları da göz önünde bulundurmanız gerekir. Genel olarak en büyük olanı en güvenilir olanıdır diyebiliriz. Bu açıdan çeyiz satın almak için EVKUR'u seçmeniz doğru bir yaklaşım olacaktır. Tüm ev alışverişinizi tek bir yerden yapabilir, bunu uygun taksitlerle ödeyebilirsiniz. Başta İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara olmak üzere Türkiye'nin pek çok ilinde şubesi bulunmaktadır.

EVKUR'un sattığı ürün yelpazesine online satış sitesinden de ulaşabilirsiniz.

Yorumlar