Sony Xperia X Fiyatı

Sony Xperia X Kampanyası 


Sony Xperia X Logo
Sony Xperia X ile anı yakalayın hem de her açıdan. O hem davetlere, toplantılara veya lüks mekanlara giderken yanınıza almak isteyeceğiniz kadar şık, hem de bir doğa gezinsisi yaparken size eşlik edebilecek kadar sağlam ve dayanıklı bir telefon. Sony Xperia X fiyatı ve teknik özelliklerinin yanı sıra göz kamaştıran güzellikteki tasarımıyla sizi büyüleyecek. Xperia X'in üstün yeteneklerinin bağımmlısı olacaksınız. O sizin için iyi bir kameraman, iyi bir asistan, iyi bir navigatör ve vazgeçilmez bir eğlence kaynağı olacak.

Sony Xperia X Fiyatı


Xperia X ile işlerinizi her yerden takip etmek hayatınızı düzenlemek, sosyal paylaşımlarınızı takip etmek çok kolay. Xperia X ile nerede olursanız olun dünyadan kopmazsınız. 5 inç Full HD IPS LED geniş ekran, 23 Megapikse kamera ve 200 GB 'a kadar Micro SD kart ile genişletilebilen 32 Gb dahili bellek ve 3 GB RAM; Qualcomm® Snapdragon™ 650 işlemcinin gücü ve Android Marshmallow'un tüm yetenekleri bu telefonla avucunuzda. 13 Megapiksel çözünürlükte ön kamera da cabası.


Sony Xperia X Nereden Alınır?


Sony Xperia X'in 2399 TL'lik piyasa fiyatı üst segment telefon mereklılarını biraz üzse de bu telefonu satın almak aslında o kadar da zor değil. Sony Xperia X'i taksitle satın alabilirsiniz. Bildiğiniz gibi telefon ürünleri için kredi kartına taksit yapmak imkanı yok. anca bu  telefona peşin fiyatına 10 ay taksitle ulaşmak mümkün. EVKUR firmasından bu telefonu hiç bankayl uğraşmadan senetle alabilirsiniz. Hemen bir EVKUR şubesine uğrayın ya da online satış sitesini ziyaret edin. Sony Xperia X EVKUR fiyatı ve taksit imkanlarından yararlanın. Bu akıllı telefon kampanyası fırsatını kaçırmayın.



Yorumlar