Philips Lumea Prestige Lazer Epilasyon Cihazı

Philips SC2007 Lumea Epilatör


Uzun yıllar boyunca kadınlar için istenmeyen tüylerden kurtulmak; jiletli, tüy dökücü kremli ve ağdalı sonuç olarak acılı bir yoldan geçiyordu. Sonrasında kişisel bakım ürünleri üreten firmalar kullanımı daha pratik olan Epilasyon aletleri icat ettiler. Bu cihazların çalışma mantığı ağda ile aynı. Tüyler ucundan yakalanıyor ve çekilerek yerinden çıkarılıyor. 

Epilatör ne kadar gelişmiş olursa olsun yine de acı verici bir durum. Ama güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak amacı güden bir kadın için katlanılabilir bir durum.  Son yıllarda gelişen teknolojik imkanlar kadınların epilasyon çilesine son verecek pratik bir çözüm üretti. Ve cilt bakımı dünyası lazer epilasyon cihazı ile tanıştı.

Güzellik salonları ve özel sağlık merkezlerinde kullanılmaya başlanan lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen tüyler köklerinden lazer ışığı ile vurularak inceltiliyor ve dökülmeleri sağlanıyor.Bu yöntemde tüyler kendiliğinden dökülüyor.

Tabii ki bu yöntemi uygulayan kişinin konusunda deneyimli ehil biri olması gerekiyor. Sonuç olarak lazer epilasyon aletleri dikkat edilmesi gereken cihazlar.İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bu yöntemi denemeyi düşünüyorsanız mutlaka konusunda uzman kişilerin çalıştığı güzellik salonu tıp merkezi gibi kuruluşları tercih etmelisiniz. Olumsuz bir yan etkiyle karşılaşırsanız  muhatap olabileceğiniz; çare bulabileceğiniz birileri olmalı. 

Tamam lazer kullanalım ama bize kaça mal olur?

Lazer epilasyon fiyatları firmaya ve uygulanacak bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Ben tüm vücuduma lazer epilasyon uygulatmak istiyorum diyorsanız aşağı yukarı 800 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Ayrıca bu seans için randevu almalısınız, zaman ayırmalısınız. Genelde seanslar kısa sürse de yine de bir zaman planlaması yapmanız lazım. Vaktim çok diyorsanız sorun yok.

Ama benim vaktim az epilasyon merkezine gidemem ki?

Evde lazer epilasyon yapmanın pratik bir yolu var mı? Tabii ki evet! Aynı geleneksel epilatör cihazlarında olduğu gibi bu yöntemin de bir ev ortamı rahatlığında uygulanmasını sağlayan yeni cihazlar geliştirdiler. Dünyaca ünlü firmalar birbirinin ardı sıra lazerli epilasyon aletlerini piyasaya sürdüler. Philips, Rowenta, Remington vs. vs. Sadece bunlardan bir tane satın alıp epilasyon için bir merkeze gitme zahmetinden kurtulabilir, bu iş için harcadığınız parayı en aza indirebilirsiniz. Yalnızca bu aletlerin kullanım talimatlarına harfiyen uymanız yeterli.

Bir sürü epilatör var ama hangisini almalıyım?

Lazer epilasyon aletleri arasında Philips'in Lumea serisi fiyat ve kalite bakımından piyasanın en iyisi gibi görünüyor. SC2006 ile yakaladığı başarıyı SC2007'de de sürdüren firma. Bayanlar için yine en faydalı ürünü geliştirmeyi başardı. Philips Lumea Lazer Epilatör kolay kullanımı etkili uygulama yöntemi ve eşsiz tasarımı ile kadınlardan yine tam not aldı.

Philips Lumea kullanıcı yorumlarına bakarsanız eğer bayanların bu aletten ne kadar memnun kaldıklarını görebilirsiniz. Philips Lumea fiyat bakımından piyasadaki pek çok lazer epilasyon aletinden daha pahalı olsa da Philps kalitesi için buna değer diyebiliriz.



Philips Lumea Prestige SC2007  Nasıl Uygulanır?


Philips SC2007 Epilatör Nasıl Kullanılır?

Philips Lumea Nasıl Uygulanır Videodan İzleyelim





Philips Lumea Ne kadar Zamanda Etkisini Gösterir?

İlk iki hafta içinde tüylerinizde gözle görülür bir azalma ve incelme görürsünüz. Eğer önerilen uygulama programına uyarsanız tüylerin uzaması ciddi oranda azalır ve yaklaşık bir buçuk ay içinde pürüzsüz bir tenin keyfini sürebilirsiniz.


Şimdi Yorum Zamanı

Siz de Philips Lumea Prestige SC2007 Lazer Epilasyon Aleti hakkındaki yorumlarınızı deneyimlerinizi yazarak bu ürünü almak isteyenlere yardımcı olabilirsiniz. 

Yorumlar

Adsız dedi ki…
philips lumea sc2007 yorumlarına baktığımızda beğenenler kadar memnun kalmayanları da görüyoruz. İnsanlar lumea sc2007 nin evde lazer epilasyon rahatlığına tam not verseler de uygulama sonuçlarından memnun değiller. Belki de bizim insanımız biraz aceleci davranıyor.kullanım talimatı için önerilen sürenin bitmesine daha bir ay olmasına rağmen istedikleri gibi istenmeyen tüylerde azalmaların olmamasından şikayet ediyorlar. bu da sanırım lumea sc2007 şikayetlerinin başında geliyor olsa gerek. sc2007 almaya değer bir ürün mü alınır mı? biraz daha düşünmek gerek
maxımus dedi ki…
En iyi epilasyon aleti tavsiyeleri için tıklayın : en iyi epilasyon aleti