Elektrikli Kaykay Jetbas

Bu Elektrikli Kaykay Dedikleri Nasıl Bir Şey?




Elektrikli Kaykay Jetbas

Bu yazın en renkli eğlencesi şüphesiz elektrikli kay kaylar-elektrikli hoverboardlar olacak. Sahilde parkta oyun alanlarında hatta yollarda bu elektrikli kaykaylara binip ulaşımı eğlence haline getiren genci yaşlısı birçok insan göreceğiz. Bu kaykaylar son derecede kullanışlı ve eğlenceli. Saatte ortalama 10km hıza ulaşabilen bu yeni oyuncak özellikle sıradışı ulaşım biçimlerine meraklı gençleri, alternatif yaşam ve ulaşım meraklılarını kendine çekiyor.

Elektrikli Kaykay Jetbas

Elektrikli Hoverboard ile Dans

Birbirinden güzel renklerde imal edilen bu kullanışlı ulaşım araçları gençlerin yeni oyuncağı olacak. Genç yaşamın ve eğlencenin yeni biçimi elektrikli kay kaylar ile isterseniz dans bile edebilirsiniz.

Elektrikli Kaykay Jetbas

Klasik geleneksel ayakla itmeli kay kayları kullananlar bu ürüne bayılacak. Eğer normal kaykayda kendinize güveniyorsanız, eğer bir kaykay ustası iseniz bir de elektrikli kaykayı deneyin. Eğlencenin doruğuna çıkacaksınız. Bu yaz aslında bir elektrikli kaykay satın almanın tam zamanı.

Elektrikli Kaykay Jetbas

Jetbas ile Geleceğe Dönüş Adeta gerçek oluyor. Henüz bu kaykaylar uçamasalar da onunla seyahat edenlere uçar gibi yolculuk yapma deneyimini sunuyor.

Jetbas Nasıl Kullanılır?

Kendine Bir Elektrikli Kaykay Satın Al

Şimdiye kadar yurt dışından online siparişle getirttiğiniz bu harika ürün artık Türkiye'de. Haftalarca elektrikli hoverboard gelecek diye beklemeye gerek yok! Jetbas Elektrikli kaykaya peşin fiyatına 10 ay taksitle sahip olabilirsiniz.

http://www.evkur.com.tr/jetbas-elektrikli-kaykay-kategorisindeki-urunler.html

Yorumlar